Veelgestelde vragen

In Wijchen in de wijk Woezik, gevestigd op de Woeziksestraat 18 in het Paschalishonk. We hebben hier een mooie binnen- en buitenruimte!

Bekijk hier onze locatie op Google Maps

In overleg met ouders halen we de kinderen op (auto, fiets, lopend) of komen de kinderen met toestemming van ouders zelfstandig.

Dit kan zeker, het geldende tarief is dan gekoppeld aan incidentele opvang. Bekijk hier de tarieven.

*Let op: Alleen beschikbaar bij genoeg ruimte op de groep.

Wij bieden geen optie aan tot flexibele opvang. In overleg kan incidentele opvang wel.
Er is plaats voor 22 kinderen per dag.

De hieronder genoemde prijzen zijn: Brutoprijzen per uur.

52 weken pakket48 weken pakket40 weken pakketIncidentele opvang
8,09€ 8,43€ 8,80€ 9,03

Meer informatie vind je hier.

Tijdens schooldagen zijn er 2 momenten waarop we drinken met fruit of een tussendoortje. Tijdens vakantiedagen of hele studiedagen wordt naast het normale aanbod ook de lunch verzorgd en is er in de ochtend een extra fruit moment met drinken.

Op dit moment staat dat nog niet op de planning. Bij voldoende interesse is dit wel een mogelijkheid.  

JA! Op het gebied van sport- en spel, cultuur, creativiteit en spelenderwijs leren. Hiermee komen de krachten van een gymleraar en een groepsleerkracht mooi tot zijn recht.

De BSO is op schooldagen open van maandag tot en met donderdag, van 14.00 tot 18.30. Tijdens studiedagen is de BSO geopend van 08.00 tot 18.30 en tijdens vakantiedagen zijn we geopend van 08.00 tot 18.00.

Bij een grote groep delen we in op leeftijd of op niveau van de activiteiten, we kunnen dan rouleren. Wanneer de groep wat kleiner is kunnen we binnen de activiteit genoeg variëren.

Als u interesse heeft om uw kind een middag te laten proefdraaien dan kan dat. Neem daarvoor contact met ons op. Er moet wel ruimte op de groep zijn om dit mogelijk te kunnen maken.

Ga naar het contactformulier