Team

Frank

Al meer dan 10 jaar sta ik voor de klas als meester Frank. 
Het leukste van mijn vak vind ik het samen ontdekkend leren met kinderen. Maar ik merk ook dat daar steeds minder de tijd voor is. Terwijl die talenten er zeker wel zijn. Daar gaan wij tijd voor maken bij BSO de Helden.

Denk hierbij aan muziek maken, proefjes doen, tekenen en schilderen, fotografie, veel sporten en je eigen game maken! Natuurlijk ben ik niet alleen meester, ik ben ook papa van Vic en Maxe. Samen met Fabienne (mama van Vic en Maxe) wonen we in Wijchen.

Daarnaast houd ik van wielrennen en hardlopen. Dit doe ik dan ook regelmatig. De conditie die ik daardoor heb kan ik goed gebruiken, ik doe namelijk altijd mee tijdens de activiteiten 🙂 

Tot snel!
Groet Frank

Sven

De afgelopen 10 jaar ben ik werkzaam als gymdocent, waarvan de laatste 5 jaar op verschillende basisscholen in Wijchen. Het mooie aan mijn vak vind ik dat kinderen plezier beleven aan sport en spel. Op laagdrempelige manier probeer ik samen met de kinderen de volgende stap te zetten in hun ontwikkeling op sportief en sociaal gebied. Naast gymdocent ben ik papa van Jinte en Mees. Samen met Elise wonen we met z’n viertjes in Oploo.

Daar voetbal ik ook en heb ik ook mijn eigen (zaal)voetbalschooltje. Hier oefenen we samen met kinderen de aller tofste trucs die in de zaal en op het veld te gebruiken zijn. Ik heb er ontzettend veel zin in om er samen met de kinderen een geweldige tijd van te maken bij BSO de Helden. Ik ben ervan overtuigd dat we er iedere dag een feestje van kunnen maken!

Groetjes en tot gauw!
Sven

Jasper

Ik ben Jasper en woon in Ede. Ik studeer af aan de ALO op de HAN in Nijmegen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten met vrienden en om clubscheidsrechter te zijn bij mijn voetbalclub in Ede. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan bij BSO de Helden!

Tot gauw,
Jasper