Team

Frank

Dag hallo!


Mijn naam is Frank en ik woon in Wijchen met Fabienne en onze kids en Labrador. In het verleden heb ik 12 jaar als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt. Tot het tijd werd voor wat anders 😊


In het jaar 2022 hadden we het idee om een BSO te starten en wat is het sindsdien snel gegaan! In Wijchen maken we nu gebruik van een 2e lokaal en we hebben ook een nieuwe vestiging in Sint Anthonis! Supertrots zijn we!


In mijn vrije tijd houd ik van wielrennen en hardlopen. Dit doe ik dan ook regelmatig. De conditie die ik daardoor heb kan ik goed gebruiken, ik doe namelijk bijna altijd mee tijdens de activiteiten 🙂
Goed om te weten: Ik ben werkzaam op beide locaties.
Tot snel!
Groet Frank

Sven

Mijn naam is Sven van Gelder en ben de papa van Jinte en Mees. Samen met Elise wonen we met z’n viertjes in Oploo.

Daar voetbal ik en heb ik ook mijn eigen (zaal)voetbalschooltje. Hier oefenen we samen met kinderen de aller tofste trucs die in de zaal en op het veld te gebruiken zijn.

Ik heb er ontzettend veel zin in om er samen met de kinderen een geweldige tijd van te maken bij BSO de Helden. Ik ben ervan overtuigd dat we er iedere dag een feestje van kunnen maken! Wat daar goed bij helpt: ik heb meer dan 10 jaar ervaring als docent bewegingsonderwijs en deze kennis neem ik mee in het werk bij de BSO 😊

Ook ik ben werkzaam op beide locaties.

Jasper

Ik ben Jasper en woon in Ede. Ik studeer af aan de ALO op de HAN in Nijmegen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten met vrienden en om clubscheidsrechter te zijn bij mijn voetbalclub in Ede. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan bij BSO de Helden!

Tot gauw,
Jasper

Fabienne

Hallo allemaal,

Ik ben Fabienne en woon samen in Wijchen met Frank en onze twee kindjes Vic en Maxe en onze hond Molly. Ik heb 15 jaar in de kinderopvang gewerkt en nu werk ik bij BSO de Helden! De leukste bso van Wijchen! 🔥
In mijn vrije tijd doe ik het liefst leuke dingen met mijn gezin. Ballet en dansen zijn mijn favoriete sporten en ik houd ook van creatief bezig zijn! 

Mijn werkdagen zijn op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag en vrijdag ben ik de achtervang en help ik vaak met het ophalen van de kids. 

Hopelijk tot snel!

Mick

Hoi allemaal!

Mijn naam is Mick en ik ben woonachtig in Nijmegen. Ik werk van maandag tot en met vrijdag bij BSO de Helden in Wijchen. 

In mijn vrije tijd ben ik veel op het voetbalveld te vinden. Daarnaast heb ik een seizoenskaart met mijn vrienden bij NEC. Ook houd ik ervan om te padellen.

Fijne dag en tot ziens!

José

Mijn naam is José en ik werk sinds augustus 2023 met veel plezier bij BSO de Helden. Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag op de locatie in Sint-Anthonis en op woensdag werk ik in Wijchen. 

Naast mijn werk ben ik ook turnlerares bij gymnastiekvereniging De Meere in Boxmeer. Hier geef ik 6 uur in de week training aan verschillende leeftijden en niveaus. In mijn vrije tijd ben ik graag in beweging vandaar dat ik zelf nog doe turnen en voetballen. 

Het liefst ben ik de gehele dag in contact met andere, tussen door tijdens de BSO even kletsen met de kinderen vind ik dan ook erg fijn! Hopelijk maken wij kennis met elkaar en kunnen wij er een leuke dag van maken.

Groetjes José

Sanne

Dag iedereen!

Mijn naam is Sanne en ik ben 19 jaar oud. Ik werk van maandag tot en met donderdag bij BSO de Helden in Wijchen als deel van mijn opleiding tot pedagogisch medewerker. Op vrijdagen ga ik naar school. Ik vind het ontzettend leuk om creatief bezig te zijn met de kinderen. Op sportgebied houd ik van voetbal en ik voetbal graag een potje mee! In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vriendinnen.

Hopelijk tot snel!