Tarieven

Hieronder vindt u een overzicht van de huidige uurtarieven bij BSO de Helden. De afname is vanaf einde schooltijd tot 18.30 uur. Eten (tussendoortje en fruit), drinken en vervoer is bij de prijs inbegrepen.

Wij hebben de volgende pakketten beschikbaar:

52 weken

pakket
8
52
Uurtarief
  • *Brutoprijs per uur

48 weken

pakket
9
09
Uurtarief
  • *Brutoprijs per uur

40 weken

pakket
9
56
Uurtarief
  • *Brutoprijs per uur

Incidentele opvang

pakket
9
96
Uurtarief
  • *Brutoprijs per uur

Tarieven zijn weergegeven als brutoprijzen in euro’s per uur. Het uiteindelijke bedrag dat u als ouder betaalt zal altijd lager uitvallen, indien u kinderopvangtoeslag krijgt. Mocht een studiedag op maandag, dinsdag of donderdag vallen dan is er de hele dag opvang vanaf 08.00 uur. Standaard uurtarief is dan aan de orde. Tijdens vakantie of studiedagen verzorgen we een lunch, ook deze is in de prijs inbegrepen.


Incidentele vakantieopvang is ook mogelijk voor kinderen die niet bij de BSO aangesloten zijn, minimaal 14 dagen van tevoren aangeven. Vakantieopvang minimaal 14 dagen van tevoren aangeven.

Wat betaalt u?

De bovenstaande tarieven zijn bruto tarieven. Dit houdt in dat uw netto kosten altijd lager zullen uitvallen. De overheid vergoed namelijk een groot gedeelte van uw kinderopvang. Hoeveel u terugkrijgt van de overheid is geregeld via de Wet Kinderopvang. De kinderopvangtoeslag kunt u aanvragen op www.toeslagen.nl. 

Zo berekent u de netto kosten: