Veelgestelde vragen

We hebben een samenwerking met de sportvereniging DSV, we maken hier gebruik van de kantine en een mooi voetbalveld.

Bekijk hier onze locatie op Google Maps

We halen de kinderen uit Sint Anthonis lopend op. Bij genoeg aanmeldingen uit omliggende dorpen is er een ophaalroute met de auto. Met toestemming van ouders kunnen kinderen zelfstandig komen.

De eerste schooldag van het nieuwe schooljaar, maandag 28 augustus 2023.

Op vrijdag 14 april 2023 van 16:00 tot 18:00 en op vrijdag 16 juni 2023 van 16:00 tot 18:00.

Dit kan zeker, het geldende tarief is dan gekoppeld aan incidentele opvang. Bekijk hier de tarieven.

*Let op: Alleen beschikbaar bij genoeg ruimte op de groep.

Wij bieden geen optie aan tot flexibele opvang. In overleg kan incidentele opvang wel.

In eerste instantie starten we met 11 kinderen per dag, mochten er genoeg aanmeldingen zijn dan is er altijd de mogelijkheid om uit te breiden.

De hieronder genoemde prijzen zijn: Brutoprijzen per uur.

52 weken pakket

48 weken pakket

40 weken pakket

Incidentele opvang

8,23

€ 8,79

€ 9,24

€ 9,86

Tijdens schooldagen zijn er 2 momenten waarop we drinken met fruit of een tussendoortje. Tijdens vakantiedagen of hele studiedagen wordt naast het normale aanbod ook de lunch verzorgd en is er in de ochtend een extra fruit moment met drinken.

Op dit moment staat dat nog niet op de planning. Bij voldoende interesse is dit wel een mogelijkheid.  

JA! Op het gebied van sport- en spel, cultuur, creativiteit en spelenderwijs leren. Hiermee komen de krachten van een gymleraar en een groepsleerkracht mooi tot zijn recht.

De BSO is op schooldagen open van maandag, dinsdag en donderdag (woensdag gaan we open bij genoeg aanmeldingen), van einde schooltijd tot 18.30. Tijdens studiedagen is de BSO geopend van 08.00 tot 18.30 en tijdens vakantiedagen zijn we geopend van 08.00 tot 18.00.

Bij een grote groep delen we in op leeftijd of op niveau van de activiteiten, we kunnen dan rouleren. Wanneer de groep wat kleiner is kunnen we binnen de activiteit genoeg variëren.

Als u interesse heeft om uw kind een middag te laten proefdraaien dan kan dat. Neem daarvoor contact met ons op. Er moet wel ruimte op de groep zijn om dit mogelijk te kunnen maken.

Ga naar het contactformulier