Welkom bij
BSO de Helden

De tofste BSO in Sint Anthonis. Een leerkracht of een gymleraar zorgen samen elke dag voor de allercoolste activiteiten. Elk kind heeft superkrachten die we verder gaan ontdekken.
Welke held ben jij?

Ontdek wat we doen

Een greep uit onze activiteiten

Voetballen

Muziek maken

Hockey

Ontdekken

Sport & Spel

Fotografie

Hoe ziet een dag eruit?

Wat zeggen ouders

Onze zoon en dochter gaan met heel veel plezier naar deze bso. Er werken lieve medewerkers en vanaf het begin, hadden we het gevoel dat ze onze kinderen zagen. Dit merkten we door wat ze vertelden als we ze weer op kwamen halen. Ze doen leuke en gevarieerde activiteiten. Ook in de vakanties verzinnen ze leuke dingen en gaan ze erop uit. Wij laten ze met een fijn gevoel achter en zijn heel tevreden!
Lisanne Rossen
Lisanne Rossen
2023-12-28
Na jaren de kinderen op een andere BSO gehad te hebben overgestapt naar jullie BSO. Mijn kinderen leven helemaal op, ze gaan met heel veel plezier naar BSO de Helden. Ze komen vrolijk thuis en ik hoor alleen maar hoe leuk ze het hebben gehad. Ik ben zeer tevreden over jullie, ik kan met een gerust hart mijn kinderen bij jullie laten.
Jenny Grim
Jenny Grim
2023-11-21
Leuke sfeer, top begeleiders en hele leuke activiteiten!
Patryck Gerrits vd Ende
Patryck Gerrits vd Ende
2023-11-08
Mijn zoontje gaat met heel erg veel plezier naar Bso de Helden. Er worden veel verschillende activiteiten georganiseerd! Voor ieder wat wils!
Fabienne Pecasse
Fabienne Pecasse
2023-10-22
Super tevreden!
Elise Kosman
Elise Kosman
2023-10-22
Top BSO! Authentieke locatie en elke week een tof programma. Sinds dit jaar een extra groep, waardoor nog meer variatie in activiteiten.
Harm van Geffen
Harm van Geffen
2023-10-20
Enthousiaste, vakkundige medewerkers die er voor de kinderen echt een super bso van willen maken. Iedere week nieuwe activiteiten, van sport en spel tot creatief.. echt voor ieder wat wils! Mijn zoontjes gaan iedere week enthousiast en willen vooral niet te vroeg worden opgehaald 😉
Jessie Suripatty
Jessie Suripatty
2023-10-14
Onze jongste komt elke keer razend enthousiast thuis van een dagje BSO ....de begeleiders zijn enthousiast, zorgzaam.en vakkundig....er wordt van alles georganiseerd voor de kinderen....ook in de schoolvakanties...hier kan onze zoon zijn energie kwijt in een veilige gezellige huiselijke leefomgeving....kortom een aanrader!!
Bianca Rosmalen
Bianca Rosmalen
2023-10-11
Leuke activiteiten, enthousiaste begeleiders, weten de kinderen uit te dagen. Oog voor de kinderen en het groepsproces, duidelijk in communicatie. Groeiend bedrijf met een mooie visie. Ga zo door !
Bas De Jong
Bas De Jong
2023-03-17
Onze zoon komt super enthousiast thuis van deze bso! Super leuke activiteiten worden er gedaan. Hij is een van de oudste kinderen maar dit maakt niks uit, er wordt echt bij de activiteit nagedacht welke leeftijd wat kan doen en dit maakt de bso leuk voor alle bso leeftijden!
Inge Hofman
Inge Hofman
2023-01-18

Veel gestelde vragen

We hebben een samenwerking met de sportvereniging DSV, we maken hier gebruik van de kantine en een mooi voetbalveld.

Bekijk onze locatie op Google Maps

We halen de kinderen uit Sint Anthonis lopend op. Bij genoeg aanmeldingen uit omliggende dorpen is er een ophaalroute met de auto. Met toestemming van ouders kunnen kinderen zelfstandig komen.

Dat kan zeker, neem contact met ons op via de mail(link) en we plannen een afspraak in!

Gebruik de knop ‘inschrijven” in het menu of schrijf je in via deze link.

De BSO is op schooldagen open van maandag, dinsdag en donderdag (woensdag gaan we open bij genoeg aanmeldingen), van einde schooltijd tot 18.30. Tijdens studiedagen is de BSO geopend van 08.00 tot 18.30 en tijdens vakantiedagen zijn we geopend van 08.00 tot 18.00.